ОСТАННІ НОВИНИ

На Харківщині загинув захисник з Львівщини

Маркіян Рой

|

Захищаючи Україну від російських окупантів, на фронті загинув Богдан Мацелюх з Львівщини. Про це повідомила Яворівська міськрада.

Богдан Мацелюх народився у селі Старий Яр, але згодом переїхав до Яворова, де пішов вчитися у місцеву гімназію. Після закінчення школи вступив до технікуму на спеціальність обслуговування устаткування і систем газопостачання.

«Не служив, але у серпні 2023 року Богдана призвали до війська і він вступив до лав 14 механізованої бригади. Командир бригади відзначив відповідальність і старанність Богдана. 10 травня 2024 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині Мацелюх Богдан загинув», – йдеться у повідомленні.

Зустріч Героя відбудеться 17 травня, у Яворові біля памʼятника Героям Небесної Сотні приблизно о 12:00 та біля Церкви Різдва Пресвятої Богородиці (Мале Передмістя). Точний час повідомлять згодом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *