ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині знову запровадили аварійні відключення електроенергії

Маркіян Рой

|

На Львівщині знову запровадили аварійні виключення електроенергії. Про це Львівському порталу повідомили у «Львівобленерго».

У середу, 15 травня, через брак потужності в енергосистемі у Львові та області запроваджують графіки аварійних знеструмлень.

«За розпорядженням НЕК “Укренерго” у Львові та області з 19:27 год. 15 травня введені аварійні відключення. Причина – дефіцит потужності внаслідок масованих атак окупантів на енергосистему України», – йдеться  в повідомленні.

Водночас енергетики окремо не надають самих графіків знеструмлень. Їх можна дізнатись у Telegram-боті «Львівобленерго» за власним особовим рахунком.

Зазначимо, що «Укренерго» запровадило графіки відключень світла у всіх регіонах України. Попередньо вони діятимуть впродовж доби 16 травня.

«Причина обмежень – збільшення споживання електроенергії під час похолодання. Потужностей українських електростанцій недостатньо через наслідки п’яти ракетно-дронових атак, здійснених росією по українській енергосистемі з 22 березня», – повідомили в «Укренерго».

Нагадаємо, що всю інформацію споживачі «Львівобленерго» можуть отримати на офіційному сайті та сторінках компанії у соцмережах.

Нагадаємо, зі вчорашнього дня, 14 травня, через дефіцит потужності, який виник через масовані атаки росіян по обʼєктах критичної інфраструктури України, по всій країні запровадили графіки аварійних відключень електроенергії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *