ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував напівмарафон «Не зупиняйся»

Маркіян Рой

|

У неділю, 12 травня, із дистанції у 21 км розпочали другий день напівмарафону «Не зупиняйся!», який присвятили воїнам ЗСУ, рятувальникам, медикам, волонтерам і кожному, хто наближає перемогу України. Упродовж дня – дистанції на 10 і 5 км та командна п’ятірка, «Забіг Незламні» і «Забіг Подяки», а також нагородження переможців. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Зокрема, дистанція «Забіг Незламні» стартує о 12:15 , а «Забіг Подяки» – о 12:30. Детальніше про розклад дистанцій тут.

Серед учасників напівмарафону – військовослужбовці ЗСУ і ветерани, які отримали тяжкі поранення на війні, рятувальники, волонтери, лікарі та люди, які проходять реабілітацію в центрі НЕЗЛАМНІ. Разом з учасниками бігтимуть і спеціальні гості: співзасновниця Нової пошти Інна Поперешнюк, шеф-кухар Євген Клопотенко, шоумен Анатолій Анатоліч і блогерка Меліса Садик.

Важливо, що 100% від усіх стартових внесків спрямують на реабілітацію та адаптацію людей у центрі НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

До слова, вчора відбулось 6 забігів на 100 метрів та 5 забігів на 500 метрів. Загалом до них долучилось 700 дітей.

Нагадаємо, на час забігу деякі вулиці будуть закриті для руху транспорту, а частина маршрутів громадського транспорту курсуватиме зі змінами. Детальніше – тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *