ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 700 дітей взяли участь у забігах напівмарафону «Не зупиняйся!»

Андрій Котенський

|

У Львові 11 травня пройшли безкоштовні дитячі забіги в рамках дводенного напівмарафону під гаслом «Не зупиняйся!». Це другий від початку великої війни напівмарафон присвячений воїнам ЗСУ, рятувальникам, медикам, волонтерам та кожному, хто наближає перемогу України. 100% внесків учасників буде спрямовано на реабілітацію та адаптацію людей у центрі «Незламні». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами організаторів сьогодні відбулось 6 забігів на 100 метрів та 5 забігів на 500 метрів. Загалом до них долучилось 700 дітей.

«В кожному забігу нагороджували по 3 хлопчика і дівчинки, тобто всього нагородили 66 дітей. З міркувань безпеки дітей поділили на групи, нагороджували теж поступово, після кожного забігу, щоб не було скупчення», – розповіли організатори забігу.

Також сьогодні видавали стартові пакети для учасників, які бігтимуть завтра.

У неділю, 12 травня, пройдуть забіги на 1, 5, 10, 21 км і командна пʼятірка. У межах події відбудеться і спеціальний забіг на 1 кілометр — дистанція «Забіг подяки».

У напівмарафоні візьмуть участь військовослужбовці ЗСУ і ветерани, які отримали важкі поранення на війні, рятувальники, волонтери, лікарі та люди, які проходять реабілітацію в центрі НЕЗЛАМНІ. Разом з учасниками бігтимуть і спеціальні гості: співзасновниця Нової пошти Інна Поперешнюк, шеф-кухар Євген Клопотенко, шоумен Анатолій Анатоліч і блогерка Меліса Садик.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *