ОСТАННІ НОВИНИ

Росія атакувала об’єкт критичної інфраструктури на Львівщині

Ольга Денисяка

|

Зранку 24 березня у Львівській області російські дрони-камікадзе Shahed і ракети атакували обʼєкт енергетичної інфраструктури. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, на місці спалахнула пожежа, інформації про постраждалих немає.

«Уночі ворожі «шахеди» та ракети атакували обʼєкт критичної інфраструктури у Львівській області. Виникла пожежа. На місці працюють вогнеборці. Станом на цю годину інформації про постраждалих не надходило», – йдеться в повідомленні.

Також він зазначив, що в зону відповідальності ПвК «Захід» сьогодні вночі залетіли 19 крилатих ракет та 7 ворожих ударних безпілотників. За тією інформацією, яка є зараз, 8 ракет наші воїни ППО збили, також знищили усі сім «шахедів». Частину з них – у Львівській області. Решту – в інших областях.

Водночас міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що попередньо відомо, що на регіон летіло близько 20 ракет і 7 шахедів. Ціль – обʼєкти критичної інфраструктури.

Зона відповідальності ПвК «Захід» – це не лише Львівщина, це також Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька області. Загалом над Україною цієї ночі наші оборонці знищили 43 повітряні цілі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *