ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з чотирма захисниками

Наталя Дуляба

|

У суботу, 23 березня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох військових, які загинули у бою з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Петро Цурукін

Житель Трускавця. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став до лав 47 окремої штурмової бригади. Воював на Запорізькому напрямку. Від 9 червня 2023 року Петра вважали зниклим безвісти. Лише нещодавно загибель захисника підтвердилась. Йому було 34 роки.

Ігор Петрівський

Уродженець Судової Вишні. З перших днів повномасштабної війни служив у 35 окремій бригаді морської піхоти. Загинув 10 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Новомайорське Донецької області.

Василь Славич

Був мешканцем села Муроване Белзької громади. Солдат військової частини А4447. Загинув 15 березня 2024 року під час виконання бойового завдання.

Віталій Дубецький

Червоноградець. Під час повномасштабної війни був командиром механізованого відділення військової частини А0998. З квітня 2023 року Віталія вважали зниклим безвісти. Нещодавно загибель військовослужбовця підтвердилась.

Вічна пам’ять воїнам, які віддали життя за Україну!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *