ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський обласний ТЦК отримав нового керівника

Наталя Дуляба

|

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки очолив полковник Денис Сахацький. Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Наразі у самому Львівському обласному ТЦК не коментують це призначення. Втім львівські ЗМІ, посилаючись на власні джерела, теж пишуть про Дениса Сахацького як про нового керівника.

Відомо, що Денис Сахацький служив у 24 Яворівській окремій механізованій бригаді.

У березні 2023 року він очолив Тернопільський обласний ТЦК та СП, а до цього працював заступником львівського військового комісара. Також Сахацький є учасником громадської організації «Асоцiацiя учасникiв бойових дiй та ветеранiв 24 окремої механiзованої бригади».

Зазначимо, що Денис Сахацький є вже третім військкомом на Львівщині за останні сім місяців.

Попереднім військовим, який обіймав цю посаду, був Артур Ніязов, який пропрацював менш ніж пів року. Його призначили у жовтні 2023 року, втім пішов він нібито з власної ініціативи.

До Ніязова Львівський обласний ТЦК протягом місяця очолював Денис Чаюк. До нього військкомом Львівщини декілька років був Олександр Тіщенко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *