ОСТАННІ НОВИНИ

Начальника Львівського ТЦК звільнили через місяць після призначення

Ольга Денисяка

|

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звільнив з посади начальника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) полковника, Героя України Дениса Чаюка. Про це пише LvivMedia з посиланням на джерела в Міноборони.

У наказі, який 6 жовтня підписав генерал Залужний, йдеться про те, що полковник Чаюк звільнений з посади начальника Львівського ТЦК та СП та призначений на посаду заступника командира однієї з військових частин.

Інформації хто наступним очолить Львівський обласний територіальний центр комплектування ще немає.

Офіційно у прес-службі обласного ТЦК поки не коментують наказ про звільнення. Як пише ZAXID.NET речниця обласного військкомату Марія Левко зранку 10 жовтня заявила, що Денис Чаюк перебуває на робочому місці і виконує свої службові обов’язки.

41-річний полковник Денис Чаюк призначений начальником Львівського обласного ТЦК та СП з 4 вересня цього року. Раніше обіймав посаду заступника командира закарпатської 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. У квітні 2022 року указом президента нагороджений званням Героя України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *