ОСТАННІ НОВИНИ

В Одесі зросла кількість загиблих внаслідок удару РФ

Андрій Котенський

|

У лікарні помер одеський рятувальник – 39-річний водій-пожежний Віталій Алимов. Він став вже 21 жертвою подвійного ракетного удару рашистів по Одесі, що відбувся напередодні, 15 березня, повідомляє ДСНС України.

За даними Одеської обласної військової адміністрації, поранень різного ступеня важкості зазнало понад 70 людей, 40 із них продовжують лікування, а 8 перебуває у важкому стані.

Це наймасовіша за кількістю жертв атака російських військ по Одесі. 16 березня в Одесі та області оголошено днем жалоби.

Як відомо, у п’ятницю, 15 березня, російські війська вдарили по Одесі.  Окупанти пошкодили цивільну інфраструктуру. На місці влучання виникла пожежа. Рятувальники одразу прибули на місце удару та розпочали гасити вогонь, розбирати завали та шукати постраждалих. Під час проведення робіт росія повторно завдала ракетного удару. Серед загиблих є фельдшер та співробітник ДСНС.

Відомо, що загинули командир батальйону «Цунамі» Олександр Гостіщев, який після Революції Гідності очолював Жовківський райвідділ поліції на Львівщині, колишній заступник мера Одеси Сергій Тетюхін та заступник керівника Нацполіції в Одеській області Дмитро Абраменко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *