ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок атаки по Одесі загинув ексочільник райвідділу поліції Львівщини

Ольга Денисяка

|

15 березня внаслідок російського ракетного удару по Одесі загинув командир батальйону поліції особливого призначення «Цунамі» підполковник поліції Олександр Гостіщев, який після Революції Гідності очолював Жовківський райвідділ поліції на Львівщині. Про це повідомляє місцеве видання Одеське життя.

У повідомленні йдеться, що серед загиблих унаслідок російської атаки по Одесі – колишній заступник мера Одеси Сергій Тетюхін, командир батальйону «Цунамі» Олександр Гостіщев та заступник керівника Нацполіції в Одеській області Дмитро Абраменко.

Як пише Zaxid.net, 41-річний Олександр Гостіщев був родом з Дніпра. У 2015-2017 роках він очолював Жовківське відділення поліції Львівщини. Тоді його призначення сприйняли зі скандалом, оскільки вважали що такі кадрові зміни пролобіював його побратим із АТО, тодішній нардеп Володимир Парасюк.

У 2017 році Олександра Гостіщева призначили керівником управління патрульної поліції Луганщини. Згодом він очолював патрульну поліцію Одеської області, після чого обіймав посаду заступника начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Брав участь в АТО, а у 2022 році під час повномасштабної війни став командиром батальйону поліції особливого призначення «Цунамі».

Нагадаємо, у п’ятницю, 15 березня, російські війська вдарили по Одесі. Наразі відомо про 16 загиблих та щонайменше 46 поранених. Серед загиблих є фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *