ОСТАННІ НОВИНИ

Макрон підтвердив, що не виключає можливості відправки військ в Україну

Маркіян Рой

|

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що війна в Україні є екзистенційною для Європи, тож він не виключає варіанту із введенням французьких військ в Україну, якщо це буде необхідно в майбутньому. Про це Макрон сказав в інтерв’ю французьким журналістам, передає Укрінформ.

«Останнім часом ми живемо в умовах, коли неможливе – настає. Між Страсбургом і Львовом 1500 км, ви розумієте? Усього 1500. Війна вже тут, це зовсім поруч», – заявив Макрон, відповідаючи на запитання про можливість введення французьких військ в Україну.

«Наразі ми не перебуваємо в такій ситуації, але не виключаємо такої можливості», – сказав він, додавши, що якщо не спинити Путіна – війна не зупиниться в Україні. Тож потрібно бути готовими: «І ми – готові».

Нагадаємо, президент Франції Емманюель Макрон допустив відправку західних військ до України у майбутньому, хоча наголосив, що наразі немає консенсусу серед союзників у цьому питанні

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *