ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість загиблих внаслідок удару РФ по Одесі зросла до 16

Ольга Денисяка

|

Кількість загиблих унаслідок російського ракетного удару по Одесі зросла до 16, поранених до 73. Про це йдеться в повідомленні голови Одеської ОВА Олега Кіпера.

«Кількість жертв внаслідок російської ракетної атаки зросла до 16 людей. Ще 55 людей з пораненнями у лікарні», – йдеться в повідомлені.

Голова ОВА також повідомив, що вже більше 200 одеситів та гостей міста після ворожої атаки здали кров для постраждалих. В ДСНС повідомили, що серед постраждалих 8 їхніх співробітників. За інформацією Клименка кількість постраждалих зросла до 73 людей.

У п’ятницю, 15 березня, російські війська вдарили по Одесі.  Окупанти пошкодили цивільну інфраструктуру. На місці влучання виникла пожежа. Рятувальники одразу прибули на місце удару та розпочали гасити вогонь, розбирати завали та шукати постраждалих. Під час проведення робіт росія повторно завдала ракетного удару. Серед загиблих є фельдшер та співробітник ДСНС.

Відомо, що загинули командир батальйону «Цунамі» Олександр Гостіщев, який після Революції Гідності очолював Жовківський райвідділ поліції на Львівщині, колишній заступник мера Одеси Сергій Тетюхін та заступник керівника Нацполіції в Одеській області Дмитро Абраменко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *