ОСТАННІ НОВИНИ

Випускнику львівського військового коледжу присвоїли звання Героя України

Наталя Дуляба

|

Денис Чубарев, випускник Військового коледжу сержантського складу при Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, отримав найвищу державну нагороду – звання Героя України. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі вишу.

Так, президент присвоїв Денису Чубареву звання Героя України із орденом «Золота Зірка». Він є старшим сержантом, командиром другої мінометної батареї 17 окремого мотопіхотного батальйону 57 окремої мотопіхотної бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Військовий відзначився під час боїв у Херсонській області, коли було прорвано першу лінію оборони російських окупантів. Це дало можливість звільнити декілька населених пунктів.

Згодом під час виконання бойових завдань на Донеччині Денис, особисто керуючи дроном, зміг поцілити ворожу БМП-2 та вивести її з ладу. В результаті злагоджених дій українських воїнів бойова машина та частина десанту були знищені, що дозволило зайняти позиції ворога та полонити трьох окупантів.

Зараз Денис воює у Харківській області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *