ОСТАННІ НОВИНИ

Кулеба відповів Папі Римському: Наш прапор – синьо-жовтий, інших не підніматимемо

Маркіян Рой

|

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відповів Папі Римському Франциску, що Україна не підніматиме інших прапорів, окрім синьо-жовтого. Про це Кулеба повідомив у соцмережі X.

«Наш прапор – синьо-жовтий. Під ним ми живемо, помираємо та перемагаємо. Ми не підніматимемо інших прапорів», – зазначив міністр закордонних справ.

За словами глави МЗС України, найсильніший той, хто у битві добра зі злом стає на бік добра, а не намагається зрівняти їх, назвавши це «переговорами».

Водночас він подякував Папі Франциску за його молитви про мир. За його словами, в Україні сподіваються на візит Папи в Україну, «щоб підтримати понад мільйон українців-католиків, понад пʼять мільйонів греко-католиків, усіх християн і всіх українців».

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав у Нью-Йорку після слів Папи Римського Франциска про «білий прапор» заявив, що в Україні нікому на гадку не спадає здатися.

Нагадаємо, що в одному з інтерв’ю Понтифік порадив Україні мати «відвагу білого прапора».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *