ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається відразу з шістьма полеглими захисниками

Наталя Дуляба

|

У четвер, 7 березня, Львівщина проводжає в останню путь шістьох військових, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Олег Байда

Родом із Червонограда. Проходив службу у військовій частині А4943. Загинув 1 березня під час виконання бойового завдання.

Юрій Співак

Житель села Стоянів Червоноградського району. Був солдатом, стрільцем піхотного відділення піхотної роти. Загинув 1 березня на Запорізькому напрямку.

Віктор Кравець

Львів’янин. Працював водієм у ТзОВ «Епіцентр К». Захоплювався автомобілями. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став до лав 125 окремої бригади територіальної оборони. Під час проходження служби отримав звання «старший солдат».

Віталій Нєжинський

Народився у місті Белз Львівської області у родині військовослужбовця-прикордонника. Дитинство провів у Криму, був іподияконом церкви Воздвиження чесного Хреста Господнього у Євпаторії.

Брав безпосередню участь у подіях під час Революції Гідності, через що був змушений покинути Крим і завершувати навчання у Бориславському фаховому медичному коледжі.

Був членом Добровольчого українського корпусу «Правий сектор», воював у зоні АТО. Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист Батьківщини від окупантів. Воював у складі 3 окремої штурмової бригади. Брав участь у битвах за Київ, виконував завдання на південному та східному напрямках.

За особистий героїзм був нагороджений почесними нагрудними знаками Головнокомандувача ЗСУ «Сталевий хрест» та «Золотий хрест».

Дмитро Мельніков

Уродженець Дрогобича. Із початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист Батьківщини до лав 37 окремої бригади морської піхоти. Воював на південному та східному напрямках у лавах 37 окремої бригади морської піхоти. Обіймав посаду кухаря господарчого відділення взводу забезпечення.

Василь Пукшин

Житель села Явора Турківської громади. Був солдатом військової частини А4674. Загинув 29 лютого поблизу села Новомиргородка Запорізької області.

Вічна пам’ять захисникам!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *