ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни атакували Одесу: п’ятеро загиблих

Наталя Дуляба

|

Внаслідок російського удару по портовій інфраструктурі Одеси 6 березня загинули п’ятеро людей. Про це повідомляє Українська правда.

«6 березня ворог наніс удар по портовій інфраструктурі міста. Є загиблі, 5 осіб. Ведуться слідчі дії, встановлюються всі обставини чергового воєнного злочину Російської Федерації», – прокоментував журналістам речник МВС Дмитро Плетенчук.

Офіційної інформації від правоохоронців про цю російську атаку по Одесі наразі немає.

Як повідомляв Львівський портал, війська РФ здійснили ракетний удар по Одесі вранці 6 березня коли з візитом прибув прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс. Грецькі ЗМІ пишуть, що ціллю росіян був кортеж президента України Володимира Зеленського – вибух стався, коли він знаходився за 150 метрів від місцеперебування грецької делегації на чолі з Міцотакісом.

Згодом Зеленський і Міцотакіс приїхали до багатоповерхівки, зруйнованої влучанням «Шахеда» у ніч на 2 березня. Вони вшанували пам’ять 12 загиблих українців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *