ОСТАННІ НОВИНИ

Під завалами багатоповерхівки в Одесі знайшли ще двох дітей

Наталя Дуляба

|

З-під руїн житлової багатоповерхівки в Одесі витягнули тіло загиблого 10-річного хлопчика та 8-річної дівчинки. Про це повідомив голова Одеської ОВА.

«Тільки що під завалами рятувальники знайшли загиблого внаслідок російської атаки хлопчика. Сергію було 10 років… Ще одна загибла дитина – дівчинка Злата. Їй було 8 років. Рятувальники зараз деблокують їхні із братиком Сергієм тіла», – сповістив він.

Таким чином кількість загиблих зросла до 12 осіб.

Зазначимо, що Злата і Сергій були дітьми військовослужбовиці Тетяни Кравець. Її тіло виявили 3 березня, жінка прикривала собою восьмимісячне немовля. Її чоловік, теж військовий, також загинув.

Згодом в МВС повідомили, що рятувальна операція в Одесі завершена. Загалом внаслідок атаки «Шахеда» по багатоповерхівці загинули 12 людей, в тому числі пʼятеро дітей.

Нагадаємо, в ніч на 2 березня російський «Шахед» влучив у багатоповерхівку – один підʼїзд зруйнований вщент.

Кількість жертв поступово зростала. Під завалами знайшли тіло трирічного хлопчика, ще трохи пізніше – мами і тримісячного немовляти.

Досі було відомо, що загалом внаслідок російської атаки загинули 10 людей.

В Одесі та області оголосили траур за загиблими.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *