ОСТАННІ НОВИНИ

На Личакові поховають ще одного львів’янина, який загинув за Україну

Наталя Дуляба

|

У середу, 6 березня, Львів проведе в останню путь 54-річного Олега Дзюба, який загинув на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають віддати останню шану загиблому захиснику, а також утриматися від святкових та розважальних заходів у цей час.

Біографічна довідка:

Львівянин Олег Дзюб (11.10.1969 – 23.02.2024) навчався у СЗШ №76 (сьогодні – ліцей міжнародних відносин імені Василя Стуса Львівської міської ради). Здобув освіту у Львівському кооперативному фаховому коледжі економіки і права. Проходив військову службу у автомобільних військах.

Працював спершу у поліграфічній промисловості, а останнім часом – у металообробній. Захоплювався боксом та багато читав. Близькі згадують Олега як дуже щирого, надійного і відповідального. Він обожнював свою родину та був завжди готовий прийти на допомогу.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ став на захист України від загарбників. Після проходження навчань виконував бойові завдання у складі 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування «Південь» Сухопутних військ ЗСУ.

В Олега Дзюба залишилися дружина, двоє дітей, брати та сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *