ОСТАННІ НОВИНИ

Коаліція дронів офіційно стартувала, – Умєров

Ольга Денисяка

|

Коаліція дронів офіційно стартувала у рамках роботи Контактної групи з питань оборони України. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров.

Міністр оборони України Рустем Умєров підписав відповідний лист про наміри і висловив вдячність співлідерам коаліції – Латвії та Великій Британії – за цю важливу ініціативу.

«Це віха на шляху до досягнення технологічної переваги над нашим ворогом. Серійне виробництво та поставки БПЛА значно розширюють можливості Збройних Сил України», – сказав Рустем Умєров.

Окрім Латвії, Великої Британії та України до Коаліції вже приєднались Швеція, Данія, Німеччина, Литва, Естонія та Нідерланди. Вступ до Коаліції є відкритим для інших охочих країн.

Нагадаємо, коаліцію дронів та РЕБ створили Україна та Латвія. Рішення про це ухвалили під час візиту Міністра оборони Латвії Андріса Спрудса до Києва. Згодом до неї долучилися Швеція, Велика Британія та Нідерланди,

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *