ОСТАННІ НОВИНИ

На «Рамштайні-19» партнери вже самі говорили про далекобійну зброю для України, – речник Міноборони

Наталя Дуляба

|

На дев’ятнадцятому засіданні у форматі «Рамштайн» західні партнери самі говорили про необхідність надання Україні зброї дальнього радіусу ураження. Про це заявив в етері національного телемарафону начальник управління преси та інформації Міністерства оборони України Ілларіон Павлюк.

«Приємно розуміти, що партнери нас чують. На цьому «Рамштайні» партнери самі говорили про необхідність надати Україні озброєння глибинного ураження. У нас є повне розуміння, що це надзвичайно важлива частина боротьби і знекровлення нашого ворога», – сказав він.

За словами речника Міноборони, обговоренню далекобійної зброї для України учасники «Рамштайну» приділили окрему частину зустрічі. Саме вона дозволить бити по логістичних шляхах російських окупантів, складах і командних пунктах на тимчасово окупованих територіях.

«Наші партнери дуже добре розуміють, що це нам потрібно, а також який саме тип зброї потрібен», – додав Ілларіон Павлюк.

Нагадаємо, 19 засідання у форматі «Рамштайн» пройшло 14 лютого в онлайн-форматі. Під час нього йшлося про посилення української ППО, забезпечення артилерійськими снарядами та спільне їхнє виробництво, розширення «коаліції дронів», а також про графіки постачання F-16.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *