ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки заблокували вже шостий пункт пропуску на кордоні з Україною

Ольга Денисяка

|

13 лютого польські фермери розпочали акцію протесту біля пункту пропуску «Корчова — Краківець». Це вже шостий пункт на кордоні з Польщею, де обмежено рух транспорту. Про це повідомили у ДПСУ.

Близько 14:00 год. 13 лютого польські фермери розпочали акцію протесту неподалік від пункту пропуску «Корчова», що навпроти українського – «Краківець».

Українські прикордонники отримали інформацію від польських колег про те, що пікетувальники мають намір на 1 годину заблокувати рух вантажівок, які прямують в Україну. Блокування пасажирського транспорту не здійснюватиметься.

«Наразі прикордонники України вживають заходів щодо відстеження ситуації, уточнення взаємодії зі польськими колегами щодо порядку подальшого пропуску вантажного автотранспорту», – додали в ДПСУ.

Нагадаємо, що з 9 лютого 2024 року на території Польщі біля кордону з Україною тривають акції протесту на автошляхах, які ведуть через пункт пропуску «Дорогуськ–Ягодин» та «Хребенне–Рава-Руська».

11 лютого польські фермери, які блокували дорогу, вдерлися до українських вантажівок і висипали українське зерно на дорогу.

Наступного дня фермери обмежили рух автодорогами, які ведуть через пункти пропуску «Зосін–Устилуг» та «Долгобичув–Угринів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *