ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки заблокували ПП «Шегині–Медика»: не пропускають весь транспорт

Ольга Денисяка

|

Польські протестувальники почали блокувати рух транспорту у напрямку на пункт пропуску «Шегині-Медика». Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в етері телемаратону.

Демченко зазначив, що акція протестувальників мала блокувати рух лише вантажівок, але зараз на цьому напрямку заблокований рух для всіх категорій транспорту.

«Близько 100 людей та 50 транспортних засобів заблокували під’їзний шлях до кордону. Наразі немає руху ні на в’їзд, ні на виїзд з Польщі для вантажівок, легковиків та автобусів. Ми сподіваємося, що найближчим часом ця ситуація зміниться і на польській стороні віднайдуть можливість руху хоча б для легковиків та автобусів», — повідомив Демченко.

Раніше стало відомо, що з 9 лютого польські фермери перекриють три пункти пропуску на кордоні з Україною, ще два – заблокують з 12 лютого.

Польські фермери із профспілки «Солідарність» анонсували проведення загального страйку – з перекриттям доріг та прикордонних переходів з Україною.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *