ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили уламки ракети, яка не задетонувала

Ольга Денисяка

|

В одному зі сіл Миколаївської громади на Львівщині виявили уламки російської ракети, яка не задетонувала. На місці працюють вибухотехніки. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Як зазначив голова ОВА, уламки ракети виявили у Стрийському районі у полі, за 400 метрів від житлових будинків. Цю ракету збили Сили ППО. На місце виїхали вибухотехніки.

«Наполегливо прошу: якщо вам трапилася подібна «знахідка», у жодному разі не підходьте до неї, а тим паче – не торкайтесь. Уламки можуть бути смертельно небезпечними. У таких випадках негайно телефонуйте у поліцію за номером 102», – закликав Максим Козицький.

Нагадаємо, рано-вранці, 7 лютого, під час масованої атаки російські ракети влучили в промисловий об’єкт у Дрогобичі. Наразі відомо, що обійшлося без потерпілих.

Російські окупанти здійснили по Україні масовану комбіновану атаку, застосувавши ракети різних типів та «Шахеди». Протиповітряна оборона збила 44 з 64 повітряних цілей.

Як відомо, під цією масованою атакою опинились МиколаївХарківКиївщина та столиця, а також Львівщина – тут ракети влучили у промисловий об’єкт у Дрогобичі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *