ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по Київщині: є постраждалі

Ольга Денисяка

|

Зранку 7 лютого результаті падіння уламків збитих російських ракет у Київській області постраждали 2 людини, пошкоджені 14 приватних та 2 багатоповерхових будинки, освітній заклад та машини. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

За попередньою інформацією, є постраждалі. Незначні травми отримали дві людини. Їм надається необхідна медична допомога.

Наразі також є інформація про пошкодження уламками ворожих ракет 14 приватних будинків, господарчих споруд, парканів, декількох легкових авто. В одному із закладів освіти частково вибиті вікна та посічені двері. В 2 багатоквартирних будинках фіксують уламки в квартирах.

«Падіння уламків фіксуються у 8 населених пунктах у 2 районах області. Наразі всі оперативні сили задіяні для фіксації та ліквідації наслідків ворожого обстрілу», – зазначив голова ОВА.

У Нацполіції уточнили, що у Бучанському та Фастівському районах пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. За попередніми даними, без постраждалих.

Додамо, що вночі та рано-вранці 7 лютого російські окупанти здійснили по Україні масовану комбіновану атаку, застосувавши ракети різних типів та «Шахеди». Протиповітряна оборона збила 44 з 64 повітряних цілей.

Як відомо, під цією масованою атакою опинились МиколаївХарків, Київщина та столиця, а також Львівщина – тут ракети влучили у промисловий об’єкт у Дрогобичі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *