ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві загинули четверо людей через удар Росії. Оновлено

Ольга Денисяка

|

Зранку 7 лютого російські війська завдали ракетного удару по Києву: загинули щонайменше 3 людей та 16 отримали поранення. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

«У Києві постраждали більше десяти людей, станом на зараз відомо про двох загиблих. Під завалами можуть бути люди. В столиці пошкоджені деякі комунікації, зокрема високовольтні кабелі. Триває робота, щоб якнайшвидше все відновити», – йдеться в повідомленні.

КМВА повідомила про 3 загиблих та 16 поранених в Києві. В Голосіївському районі, з багатоповерхового житлового будинку, де сталася пожежа евакуйовано 52 людини, 8 — врятовано. 12 людей отримали травми. На місці продовжують працювати загони ДСНС.

Внаслідок пожежі на станції СТО згоріло або пошкоджено близько 40 авто. Пожежу ліквідовано, на місці продовжує працювати ДСНС.

За оновленими даними КМВА станом на 11:45 год, внаслідок ракетного удару в Києві є 4 загиблих, ще понад 30 людей травмовані. Частину з них, зокрема і вагітну жінку, госпіталізували в Голосіївському районі.

Нагадаємо, вночі та рано-вранці 7 лютого російські окупанти здійснили по Україні масовану комбіновану атаку, застосувавши ракети різних типів та «Шахеди». Протиповітряна оборона збила 44 з 64 повітряних цілей.

Як відомо, під цією масованою атакою опинились МиколаївХарків, Київщина та столиця, а також Львівщина – тут ракети влучили у промисловий об’єкт у Дрогобичі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *