ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали контрабанду одягу

Наталя Дуляба

|

Мешканець Буковини намагався потайки ввезти в Україну партію брендового одягу Gerry Weber. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Випадок стався 5 лютого у пункті пропуску «Краківець – Корчова», куди на мікроавтобусі Mercedes-Benz Sprinter із Польщі прибув 40-річний житель Чернівецької області.

Він обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив, що не везе товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Однак під час огляду в авто виявили контрабанду одягу.

Загалом митники нарахували 337 одиниць нового одягу німецького бренду Gerry Weber: пальта, светри, жакети куртки, джинси, піджаки тощо. Вартість товару наразі не уточняють.

За цим фактом склали адмінпротокол за ч.2 ст. 471 (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України). Санкція статті передбачає штраф розміром 30% від вартості контрабандних товарів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *