ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні-2024

Наталя Дуляба

|

Від України на пісенний конкурс Євробачення-2024 поїдуть alyona alyona & Jerry Heil. Про це повідомляє Львівський портал.

alyona alyona & Jerry Heil виграли у Національному відборі з піснею «Maria & Teresa». За дует проголосували понад 723 тисячі українців, що еквівалентно максимальним 11 балам.

Водночас журі віддало перевагу гурту Ziferblat, оцінивши його у максимальні 11 балів. 10 балів отримали alyona alyona & Jerry Heil, 9 балів – Melovin.

Сукупно alyona alyona & Jerry Heil отримали 21 бал.

До голосування долучилась рекордна кількість українців – 1,16 мільйона людей, що на мільйон більше, ніж під час торішнього Національного відбору на Євробачення.

Зазначимо, сам фінал Нацвідбору відбувся 3 лютого, однак переможця не змогли оголосити, оскільки рекордна кількість українців «зламала» «Дію» – застосунок просто перестав працювати.

Через це у неділю, 4 лютого, о 15:15 фінальний концерт транслювали знову, а голосування закрили о 19:05. При цьому безперебійне голосування у «Дії», як стверджують користувачі, відновилось вже уночі.

Переможця Нацвідбору та представника України на Євробаченні-2024 визначали за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%) у мобільному застосунку «Дія».

Нагадаємо, саме Євробачення цьогоріч відбудеться 7-11 травня у Мальме (Швеція).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *