ОСТАННІ НОВИНИ

Нацвідбір на Євробачення: через збій у «Дії» голосування продовжили

Наталя Дуляба

|

Через збій у «Дії», спричинений рекордною активністю користувачів, голосування за переможця Нацвідбору на Євробачення-2024 продовжиться у неділю, 4 лютого. Про це повідомляє Суспільне.

Так, ввечері 3 лютого понад 15 тисяч українців на секунду заходили в мобільний застосунок «Дія», аби обрати переможця у фіналі Національного відбору на Євробачення-2024. Система дала збій, тож не всі змогли проголосувати за свого фаворита.

Технічна служба «Дії» продовжує працювати над тим, аби повністю відновити можливість голосування. Голоси, отримані до технічного збою, будуть збережені.

Відтак у неділю, 4 лютого, о 15:15 розпочнеться повтор фінального концерту Національного відбору на Євробачення, після чого у прямому ефірі о 19:05 будуть закриті лінії для голосування й оголошені результати.

Таким чином в українців будуть майже чотири години на те, аби проголосувати за виконавця, який йому найбільше до вподоби.

«Для нас важливо, щоб кожен голос українця був врахований, адже саме глядацька думка є визначальною у виборі артиста, який представить Україну на міжнародній сцені Євробачення у травні 2024 року», – каже Суспільний мовник.

Нагадаємо, переможця Нацвідбору та представника України на Євробаченні-2024 визначать за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%). Глядацьке онлайн-голосування вже вдруге відбувається в мобільному застосунку Дія.

Саме Євробачення цьогоріч відбудеться 7-11 травня у Мальме (Швеція).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *