ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовкві судили водія, який покатав до смерті 19-річну дівчину на капоті

Андрій Котенський

|

Жовківський районний суд Львівської області виніс вирок водієві автомобіля ВАЗ Володимиру Степанюку, який нетверезим катав 19-річну дівчину на капоті. Під час руху автомобіля дівчина впала, травмувала голову і загинула, а водій її покинув. Суд призначив Володимиру Степанюку 5 років позбавлення волі, повідомляє Zaxid.net.

В суді Володимир Степанюк свою провину визнав і розповів, що того вечора він сів за кермо ВАЗ, а дівчина підбігла до автомобіля і вискочила на капот. Утім він продовжив рух, а через понад 100 шляху дівчина зістрибнула. Коли він вийшов із автомобіля і побачив, що його подруга лежить на дорозі, зателефонував знайомому, який викликав швидку.

Зважаючи на обставини справи, суддя Жовківського райсуду Зорян Оприск визнав Володимира Степанюка винним в порушенні ПДР, що призвело до смерті за ч. 3 ст. 286-1 та призначив 5 років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортом на такий же термін.

Як повідомляв Львівський портал, 13 жовтня 2023 року на Львівщині 19-річна дівчина каталась на капоті автомобіля ВАЗ, яким керував її п’яний знайомий. Під час руху автомобіля дівчина впала на дорогу та загинула.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *