ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині загинула дівчина, яка вирішила покататися на капоті авто

Маркіян Рой

|

У п’ятницю, 13 жовтня, на Львівщині 19-річна дівчина каталась на капоті автомобіля ВАЗ, яким керував її п’яний знайомий. Під час руху автомобіля дівчина впала на дорогу та загинула. Водій втік з місця ДТП. Про це Львівському порталу у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

13 жовтня о 12:15 до поліції надійшло повідомлення що на дорозі люди побачили тіло дівчини. На місці події працювали правоохоронці та встановили особу загиблої – нею виявилась 19-річна місцева мешканка. Травми, виявлені на тілі дівчини, були нехарактерними для автонаїзду, проте, як в подальшому встановили правоохоронці, загинула вона таки внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Встановлено, що тієї ночі 22-річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного спяніння, керував автомобілем ВАЗ-2102, а загибла дівчина під час руху перебувала на капоті транспортного засобу. Під час руху вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши травму голови, від якої померла на місці події.

Автомобіль правоохоронці розшукали та вилучили на арешмайданчик. Водій транспортного засобу затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *