ОСТАННІ НОВИНИ

Заступниця Садового пішла з посади

Наталя Дуляба

|

Ірина Маруняк, яка майже п’ять років була заступницею міського голови Львова з питань ЖКГ, пішла з посади. Про це 10 січня повідомив мер Андрій Садовий.

56-річна Ірина Маруняк більше не буде заступницею мера з питань ЖКГ, втім з Львівської міськради вона не пішла, а працюватиме радницею Андрія Садового.

«Вже від завтра пані Ірина стане моєю радницею. Радію, що вона залишається з нами. Нам всім з нею дуже пощастило. Дякуємо за щиру працю», – зауважив міський голова.

На сайті Львівської міськради уже вказано, що Ірина Маруняк із 9 січня 2024 року є радницею міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради. Це означає, що на цій посаді вона отримуватиме зарплату з бюджету.

Хто тепер буде новим профільним заступником міського голови, наразі ще не відомо.

Загалом у структурах мерії Львова Ірина Маруняк пропрацювала 33 роки. Свою кар’єру вона розпочала в 1991-му в юридичному відділі виконкому, потім очолювала Галицьку та Сихівську районні адміністрації.

У 2017 році Ірина Маруняк стала керівницею департаменту ЖКГ, а з 2019-го була радницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Зазначимо, що з 2019 року Ірина Маруняк стала мільйонеркою. За три останні роки на посаді заступниці мера з питань ЖКГ вона заробляла по 1 млн грн. Декларації посадовиці за 2020 рік і за 2022-й.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *