ОСТАННІ НОВИНИ

Спійманий за п’яну їзду біля Львова водій зізнався, що купив права через соцмережі

Наталя Дуляба

|

42-річний п’яний чоловік, злетівши у кювет на об’їзній Львова, пред’явив правоохоронцям липове водійське посвідчення, яке купив через соціальні мережі. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався вдень 7 січня на Західній об’їзній Львова. Тут автомобіль Audi 80 злетів у кювет.

Прибувши на місце, патрульні виявили у 42-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на приладі Drager показала 1,84 проміле алкоголю у його крові, що у дев’ять разів перевищує допустиму норму.

«На вимогу поліцейських чоловік пред’явив посвідчення водія, яке мало очевидні ознаки підробки, зокрема відсутність мікродруку і водяних знаків, неіснуюча серія документа згідно з інформаційними базами. Керманич зізнався, що придбав його через соцмережі», – йдеться у повідомленні.

На горе-водія склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), а також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Також чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ст. 385 ККУ (підробка документів).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *