ОСТАННІ НОВИНИ

До корупційної схеми у Львові працівниця виконавчої служби залучила родича

Наталя Дуляба

|

На лаві підсудних опинились посадовиця виконавчої служби зі Львова та її брат, якого жінка залучила до корупційної схеми як посередника. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про 48-річну посадовицю відділу державної виконавчої служби у Львові, яку затримали на хабарі влітку торік. За 1300 доларів вона обіцяла зняти арешт із коштів чоловіка, рахунки якого були заблоковані через несплату аліментів.

Як встановило слідство, гроші посадовиця брала через посередника, свого рідного брата, таким чином і його залучивши до нелегальної схеми. При цьому чоловік достеменно знав, у чому саме бере участь.

Чиновниці оголосили підозру за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (вимагання та одержання неправомірної вигоди, а її спільнику – за ч.5 ст.27 та за ч.3 ст.368 ККУ (пособництво у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди).

Розслідування вже завершили, а справу скерували до суду. Він і обиратиме покарання для обох обвинувачених.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *