ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на хабарі затримали посадовця виконавчої служби

Маркіян Рой

|

У Львові державну виконавицю відділу виконавчої служби затримали на хабарі 1300 доларів. За винагороду вона обіцяла зняти арешт з майна боржника зі сплати аліментів. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, 48-річна державна виконавиця одного з відділів державної виконавчої служби у Львові, мешканка Львова, вимагала хабар у боржника, рахунки якого були заблоковані за несплату аліментів. За винагороду вона обіцяла посприяти в незаконному знятті арешту з майна. Свої послуги посадовиця оцінила у 1300 доларів США.

Хабарницю затримали одразу після отримання неправомірної вигоди.

Слідчі повідомили їй про підозру за одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст.368 ККУ). Вирішується питання про відсторонення підозрюваної від займаної посади.

Винуватиці загрожує від п’яти до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю ще на три роки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *