ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок ранкової атаки РФ 4 людей загинули та 45 постраждали, – Зеленський

Ольга Денисяка

|

Внаслідок російської масованої атаки 8 січня постраждало 45 людей, також відомо про 4 загиблих. Про це у вечірньому відеозверненні заявив президент Володимир Зеленський.

За інформацією президента, наразі на Донеччині, Херсонщині та Хмельниччині досі тривають аварійно-рятувальні роботи. Станом на вечір відомо про 45 постраждалих та 4 загиблих.

«Зараз у трьох областях України ще тривають аварійно-рятувальні роботи після ударів російської армії: Донеччина, Херсонщина, Хмельниччина. Вдячний усім рятувальникам, поліцейським, працівникам комунальних служб, хто задіяний. Сьогоднішній ранок знову, на жаль, почався з масованої ракетної атаки. Харків та область, Запоріжжя, Кривий Ріг, Хмельницька область. 45 людей постраждали, і станом на цей час відомо про чотирьох загиблих. Мої співчуття рідним і близьким. Держава-терорист неодмінно відчує нашу відповідь», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, рано-вранці 8 січня російські окупанти знову здійснили масовану атаку, випустивши по Україні 51 ракету різних типів, у тому числі 4 «Кинджали». Протиповітряна оборона знищила загалом 18 ракет. Також окупанти запустили по Україні 8 ударних дронів типу Shahed-136/131 з району Приморсько-Ахтарськ (РФ). Усіх їх знищено.

Під ударом опинились чотири області: ХарківськаДніпропетровськаЗапорізька та Хмельницька.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *