ОСТАННІ НОВИНИ

Ракетний удар по Дніпропетровщині, є загиблий та десятки поранених

Маркіян Рой

|

У Дніпропетровській області внаслідок російського ракетного удару загинула одна людина та ще 25 дістали поранення, у тому числі 5 дітей. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Поцілив по Кривому Рогу. Пошкоджені торгівельний центр та понад два десятки приватних будинків. 58-річний чоловік отримав осколкові поранення. Він у задовільному стані», – йдеться в повідомленні.

Також було влучання у Лозуватській громаді Криворізького району. Загинула 62-річна жінка. Зруйнована приватна оселя. Наслідки атаки ліквідовують.

У Новомосковську виникла пожежа, її вже локалізували. Вибуховою хвилею перевернуло маршрутку, що проїжджала повз. Пошкоджені три адмінбудівлі, дві заправки, п’ятиповерхівка, авто.

У місті, попередньо, 24 постраждалих. З них п’ятеро – діти. Хлопчики 4 і 8 років. Та дівчата 11, 16 та 17 років. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості.

За даними Офісу генпрокурора, вранці 8 січня 2024 року російські окупаційні війська здійснили масований обстріл інфраструктури Дніпропетровщини.

Наразі відомо про одну загиблу та 25 постраждалих.

Внаслідок ворожої атаки по м. Кривий Ріг осколкові поранення отримав місцевий мешканець. Пошкоджено торгівельний центр та 20 житлових будинків.

Через влучання ракети у приватний будинок у Криворізькому районі під завалами загинула 62-річна жінка.

У м. Новомосковськ пошкоджено адмінбудівлі, автозаправки, п’ятиповерхівку, автівки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Сергій Лисак, Офіс генерального прокурора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *