ОСТАННІ НОВИНИ

У Винниках підлітки влаштували стрільбу під російську музику

Маркіян Рой

|

У неділю 7 січня, у соціальних мережах з’явилося відео, де група юнаків слухають російську музику. Крім того, один із підлітків здійснив кілька пострілів у повітря. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

7 січня, під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відеоролик, у якому молоді хлопці поводились зухвало, при цьому один з них здійснив кілька пострілів у повітря.

За даними правоохоронців, подія сталась у місті Винники. Також встановлені особи учасників – ними виявились місцеві мешканці: один віком 19 років та двоє 16-річних.

Постріли здійснив 19-річний хлопець, імовірно, зі стартового пістолета. Щодо нього правоохоронці склали адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Санкція статті передбачає покарання — штраф від 51 до 119 грн або від сорока до шістдесяти годин громадських робіт, або від одного до двох місяців виправних робіт з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або до 15 діб адміністративного арешту.

З двома його неповнолітніми товаришами правоохоронці провели профілактичні бесіди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *