ОСТАННІ НОВИНИ

Виконавці вбивства в Одесі «здали» замовника в поліцію

Наталя Дуляба

|

В Одесі попередили вбивство людини, адже виконавці самі «здали» замовника правоохоронцям. Для його затримання довелося інсценувати сам злочин. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, на початку грудня 2023 року житель Одеського району замовив вбивство свого сусіда, із яким мав довготривалі неприязні стосунки.

Замовник підшукав «кілерів» та пообіцяв за позбавлення життя людини 10 тисяч доларів. Він надав виконавцям зібрану інформацію про «жертву» та вказав, що спосіб вчинення вбивства його не цікавить, йому важливий лише результат.

«Проте “виконавці” звернулися до правоохоронців, відтак всі подальші дії відбувались під їхнім контролем. Для захисту життя та здоров’я потерпілого правоохоронці інсценували його вбивство, а замовник отримав як доказ фотографії жертви», – йдеться у повідомленні.

На фото – інсценізація вбивства

Підозрюваного затримали під час передачі «виконавцям» обумовленої винагороди. Йому оголосили підозру в організації замовного вбивства (ч. 1 ст. 14, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Наразі вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *