ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли науково-дослідний заклад на Херсонщині, є жертва

Наталя Дуляба

|

У ніч на середу, 27 грудня, російські окупанти вдарили по науково-дослідній установі у Херсонській області і вбили одну людину. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Деталей про сам заклад і масштаби руйнувань, особу загиблої людини наразі немає. Відомо, що ця науково-дослідна установа розташована у Херсонському районі. «Приліт» стався на її території.

Як уточнили в Силах оборони півдня, йдеться про науково-дослідну установу аграрного профілю. Ворог атакував її склади «Шахедами».

Також уночі рашисти продовжували гатити по Херсону. Пошкоджено торговельний центр, гараж, крамницю, мобільне укриття й низку автомобілів.

Напередодні ввечері 26 грудня окупанти обстріляли Антонівку, одна людина постраждала.

Нагадаємо, ввечері 26 грудня війська РФ вдарили по залізничному вокзалу у Херсоні. В цей момент якраз прибув евакуаційний потяг. Людей вдалося оперативно перевести в укриття, втім під час евакуації загинув поліцейський, ще двоє його колег отримали поранення. Також відомо про кількох поранених залізничників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *