ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти атакували залізничний вокзал Херсона

Андрій Котенський

|

Армія терористичної російської федерації завдала удару по залізничному вокзалу Херсона, куди прибув евакуаційниц потяг. Про це під час вечірнього відеозвернення повідомив Президент України Володимир Зеленський.

«Складний день. Щойно була доповідь щодо обстрілу Херсона. Російський удар по залізничному вокзалу. Евакуаційний поїзд. Усі служби зараз на місці. Кількість убитих і постраждалих наразі встановлюється. На місці було багато цивільних. Усі оновлення інформації будуть представлені відповідними службами», – повідомив Володимир Зеленський.

За даними Укрзалізниці, в результаті обстрілу Херсона пошкоджено вокзал і рухомий склад Укрзалізниці. Наразі відомо про декількох поранених працівників. Понад 100 пасажирів перебували в укритті.

О 22.17 стало відомо, що пасажири обстріляного рашистами херсонського поїзда безпечно дісталися Миколаєва автобусами.

Завтрішні рейси з Краматорська, Львова та Києва у напрямку Херсона попередньо прямуватимуть до Миколаєва.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що під час масованого обстрілу міста на вокзалі перебувало близько 140 цивільних чекали відправлення евакуаційного потягу.

Поліціянти почали евакуацію людей, під час неї загинув лейтенант поліції з Кіровоградщини. Ще двоє поліцейських – в лікарні з осколковими пораненнями. Двом цивільним, які отримали осколкові поранення, надають медичну допомогу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *