ОСТАННІ НОВИНИ

Залужний прокоментував «прослушку» у своєму кабінеті

Наталя Дуляба

|

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не розцінює виявлений пристрій для прослуховування у своєму кабінеті як тиск, а також вважає, що в тому приміщення не могли озвучувати державні таємниці. Про це він сказав журналістам у кулуарах перед початком презентації роботи Державного оператора тилу на 2024 рік, повідомляє Укрінформ.

Відповідаючи на запитання, чи розцінює Валерій Залужний виявлення «прослушки» у своєму кабінеті як тиск, він відповів: «Ні, як війну. Слідство доведе, що це може бути».

Головнокомандувач ЗСУ розповів, що мав зайти в кабінет, де знайшли пристрій прослуховування, о 07:00 ранку.

«Я не думаю (що в цьому кабінеті могли озвучуватися державні таємниці, – ред.). Це приміщення і раніше використовувалось, але такий перерив досить суттєвий був, тому це просто під мою зустріч відбулося вже», – додав Залужний.

Як повідомляв Львівський портал, про виявлену «прослушку» у кабінеті Валерія Залужного стало відомо ввечері 17 грудня зі ЗМІ.

Згодом Служба безпеки України уточнила, що пристрій виявили не безпосередньо в кабінеті Головкома ЗСУ, а в приміщенні, яке він у майбутньому міг використовувати для роботи.

Крім того, «прослушку» також знайшли і в кабінетах працівників апарату забезпечення діяльності українського генерала. За попередніми даними СБУ, пристрій перебував у неробочому стані та не містив засобів накопичення інформації чи віддаленої передачі аудіозаписів. Його віддадуть на експертизу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *