ОСТАННІ НОВИНИ

З окупованої Херсонщини вдалося повернути ще п'ятьох дітей

Маркіян Рой

|

З тимчасово окупованих територій вдалося повернути ще п’ятьох дітей. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«Ще п’ятеро дітей повернуто з окупації. Двоє з них – мають родину. І їх вдалося вивезти разом з батьками. Ще троє – діти з категорії тих, які опинилися в складних життєвих обставинах», – йдеться в повідомленні.

Зараз усі вони у безпечному місці, їм надається необхідна допомога.

Зазначимо, що за офіційними даними правоохоронців станом на 8 версня росіяни депортували або насильно вивезли з України 19 546 дітей. Втім реальна кількість може сягати і до 300 тисяч дітей.

Нагадаємо, Міжнародний кримінальний суд в Гаазі видав ордер на арешт президента РФ Владіміра Путіна як підозрюваного у незаконній депортації дітей з України. Це означає, що за межами Росії, у 123 країнах МКС, його мають заарештувати та передати до суду.

Разом із диктатором у справі фігурує й уповноважена з прав дитини РФ Марія Львова-Бєлова. Міжнародний кримінальний суд також видав ордер на її арешт.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *