ОСТАННІ НОВИНИ

«Київстар» повідомив, коли очікувати на відновлення зв’язку

Андрій Котенський

|

Спеціалісти компанії «Київстар» починають повертати роботу послуг фіксованого зв’язку. Послуги для всіх абонентів спробують відновити впродовж середи, 13 грудня, йдеться у повідомленні оператора.

«Спеціалісти компанії «Київстар» уже почали частково відновлювати роботу послуг фіксованого зв’язку. Зараз спеціалісти компанії працюють над відновленням інших послуг і зроблять все можливе, аби остаточно завершити цю роботу протягом 13 грудня 2023 року», – йдеться у повідомленні.

Відновлення усіх сервісів може відбуватись поступово.

«Після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, обов`язково отримають компенсації», – йдеться у повідомленні «Київстару».

Водночас оператор застерігає, що у різних месенджерах активізувались шахраї, тому закликають клієнтів довіряти тільки офіційній інформації.

«Новини про компенсації та терміни відновлення мережі надходитимуть виключно з офіційних сторінок компанії. Застерігаємо вас не ділитися номерами телефонів та особистими даними з підозрілими людьми, вони можуть виявитись шахраями», – застерігає мобільний оператор.

Нагадаємо, що вранці 12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв’язку «Київстар». У зв’язку з технічною несправністю в оператора всі відключення ліній вуличного освітлення у Львові відбуваються в ручному режимі.

У мобільному операторі «Київстар» підтвердили, що причиною масштабного збою в роботі стала потужна хакерська атака.

СБУ відкрила кримінальне провадження.

Також стало відомо, що хакерська атака на одного з найбільших мобільних операторів України – «Київстар» зруйнувала частину віртуальної інфраструктури оператора.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *