ОСТАННІ НОВИНИ

Суд залишив Дубінського під вартою

Маркіян Рой

|

Київський апеляційний суд залишив без змін апеляцію підозрюваного у держзраді народного депутата Олександра Дубінського, він залишиться під вартою. Про це повідомляє Суспільне.

Перед засіданням він заявив, що у нього зламане 10 та 11 ребро з лівої сторони. Раніше він повідомляв про побиття у СІЗО. Водночас у поліції Києва та Київському слідчому ізоляторі не підтвердили факт побиття після перевірки.

Нагадаємо, нещодавно Олександр Дубінський отримав дві підозри. Раніше нардепу оголосили підозру у службовому підробленні документів задля виїзду за кордон. Під приводом супроводу батька на лікування наприкінці червня він покинув Україну і протягом місяця перебував в Іспанії, Італії та Хорватії.

Також Олександру Дубінському оголосили підозру в державній зраді та участі в злочинній організації. За даними слідства, він  здійснював інформаційно-підривну діяльність на користь рф. За матеріалами слідства, він мав позивний «Буратіно» і входив до складу злочинної організації, яку сформувало головне управління генштабу збройних сил росії (відоме як гру). Основне завдання цієї організації – розхитування суспільно-політичної ситуації в Україні та дискредитація нашої держави на міжнародній арені. За це учасники угруповання отримували гроші від воєнної розвідки рф.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *