ОСТАННІ НОВИНИ

Корнієнко розповів, чому скасував відрядження Порошенка

Андрій Котенський

|

Перший віцеспікер Олександр Корнієнко («Слуга народу») каже, що скасував міжнародне відрядження нардепа і п’ятого Президента України Петра Порошенка після отримання листа з грифом «Для службового користування», зміст якого він не може розголошувати. Про це Корнієнко заявив в ефірі національного телемарафону, пише Українська правда.

«Він (Порошенко – ред.) вказував як основну підставу – участь у непарламентському заході, партійному форумі Міжнародного демократичного союзу, спільноти, в яку, напевно, входить «Європейська солідарність». Він писав, що паралельно з цим будуть якісь ще зустрічі високого рівня. За нашими внутрішніми принципами участь у партійних заходах допускається, але коли надійшов лист ДСК, який я не можу коментувати, ми вимушені були скасувати це відрядження», – сказав Олександр Корнієнко.

Як повідомляв Львівський портал, Петра Порошенка не пропустили прикордонники на пункті пропуску «Краковець-Корчова».

За словами адвокатів Петра Порошенка вони готують три позови до суду та звернуться з заявою про до Офісу генерального прокурора.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *