ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій врізався в авто, а потім влетів в огорожу

Наталя Дуляба

|

У Львові п’яний водій мікроавтобуса, рівень алкоголю у крові якого у 14 разів перевищував норму, врізався в авто, а потім протаранив ще три перешкоди на своєму шляху. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Аварія сталась у суботу, 25 листопада, на вул. Личаківській. Тут 36-річний керманич мікроавтобуса Fiat Ducato, виїжджаючи з повороту, наїхав на автомобіль Volkswagen Jetta.

Після цього горе-водій вилетів на тротуар, де врізався у бетонний стовп й паркан будинку. Остаточно мікроавтобус зупинив знак 3.34 «Зупинка заборонена».

Спілкуючись із порушником, патрульні відразу помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер Драгер показав результат 2,86 проміле алкоголю, що в 14 разів перевищує допустиму норму.

На водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Покарання йому призначить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *