ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею створили штаб допомоги заблокованим водіям

Маркіян Рой

|

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури повідомило 19 листопада, що спільно з профільними асоціаціями та перевізниками створило на кордоні України та Польщі штаб допомоги українським водіям. Про це повідомила пресслужба відомства.

«Його ключова задача – забезпечити наших людей їжею, питною водою, медикаментами та пальним. За кожним з трьох пунктів перетину кордону закріплений координатор, який збирає потреби та перебуває на постійному звʼязку з водіями. Сьогодні на кордоні вже працює ініціативна команда, яка має 11 тисяч наборів для харчування, питну воду та необхідні ліки», – йдеться в повідомленні.

Міністерство нагадує, що українські водії понад 10 днів залишаються заблокованими на польському кордоні. У бік Ягодина черга розтягнулася на понад 30 кілометрів, Рави – Руської – понад 10 кілометрів, Краківця – понад 16 кілометрів.

Нагадаємо, 6 листопада польські перевізники розпочали проведення акціїщодо блокування проїзду вантажівок через польсько-український кордон. У той же час перевізники не блокують проїзд легковиків, автобусів, транспорт з гуманітарною допомогою, паливом та небезпечним вантажем. Згодом стало відомо про три ключові вимоги польських перевізників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *