ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається із захисником Ярославом Мурином

Наталя Дуляба

|

У неділю, 19 листопада, Львів проведе в останню путь 40-річного Ярослава Мурина, який загинув у боротьбі з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться о 14:30 у храмі великомученика Дмитрія УГКЦ (вул. Загірна, 28-А). Поховають воїна на Ряснянському цвинтарі.

Біографічна довідка:

Львів’янин Ярослав Мурин (29.12.1982 – 14.11.2023) навчався у СЗШ №30. Здобув освіту у Львівському вищому професійному училищі харчових технологій, згодом закінчив Національний університет харчових технологій.

Після завершення навчання працював пекарем на колишньому Львівському хлібокомбінаті №2, також обіймав посаду механіка-наладника обладнання на місцевому підприємстві харчової промисловості. Останнім часом працював на підприємстві «Енджой» поблизу Львова. Захоплювався рибальством, обожнював проводити вільний час на природі.

У березні 2023 року добровольцем приєднався до Державної прикордонної служби України. Воював у складі 15 мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон».

У Ярослава Мурина залишилися дружина, донька та сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *