ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість жертв удару по багатоповерхівці на Донеччині зросла до чотирьох

Наталя Дуляба

|

Під завалами зруйнованої російською ракетою багатоповерхівки у місті Селидове Донецької області знайшли ще двох загиблих людей. Таким чином кількість жертв зросла до чотирьох. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС.

Під час рятувальної операції, яка продовжилась 16 листопада, з-під завалів зруйнованого будинку витягнули тіло ще однієї загиблої особи, згодом – ще однієї.

Під руїнами може перебувати ще одна людина.

На другу добу надзвичайники розібрали вже 73 тонни зруйнованих будівельних конструкцій. Аварійно-рятувальні роботи продовжуються.

Нагадаємо, у ніч на 15 листопада російські окупанти влучили ракетою у чотириповерховий житловий будинок в місті Селидове Донецької області. Ударом фактично повністю зруйновано один із під’їздів.

Спочатку було відомо про одну жертву, згодом під завалами знайшли другу загиблу людину. Двоє дістали поранення, ще трьох мешканців вдалося врятувати.

Як встановили правоохоронці, війська РФ здійснили загалом чотири удари по Селидовому, застосувавши ракети комплексу С-300.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *