ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни влучили у багатоповерхівку на Донеччині: під завалами шукають людей

Наталя Дуляба

|

У середу вночі, 15 листопада, російські окупанти здійснили ракетний удар по місту Селидове Донецької області, влучили у багатоповерховий житловий будинок. Є загиблі та поранені. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Від удару по чотириповерховому житловому будинку зруйновано один з під’їздів. Двох поранених забрали до лікарні, а згодом під завалами знайшли тіло загиблої жінки.

ОНОВЛЕНО о 14:15: за даними ДСНС, під руїнами будинку знайшли тіло ще однієї особи. Таким чином кількість загиблих зросла до двох.

Також із пошкодженої квартири на четвертому поверсі визволили трьох мешканців, серед яких і дитина.

Надзвичайники продовжують рятувальну операцію, адже під руїнами можуть перебувати ще мінімум дві людини.

Згодом в Офісі генпрокурора додали, що росіяни цієї ночі загалом завдали чотири ракетні удари по Селидовому. Попередньо встановлено, що окупанти застосували ракети комплексу С-300.

Двоє людей, які постраждали внаслідок влучання ракети в багатоповерхівку, – це 82-річна жінка та 56-річний чоловік. З-під завалів дістали тіло його 85-річної матері.

Крім того, внаслідок влучання снарядів по одній з вулиць міста зазнала контузії 50-річна місцева мешканка. Її з гіпертонічним кризом у стані середньої тяжкості забрали в лікарню.

Загалом внаслідок ворожого обстрілу у Селидовому пошкоджено або вщент зруйновано 20 приватних домоволодінь, 6 багатоповерхівок, автомобіль й господарську споруду.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *